Hírek listája
Erre figyeljünk grillezésnél
2020-11-03
Összeszedtünk pár egyszerű, könnyen betartható szabályt, amit kerti sütögetés esetén érdemes szem előtt tartanunk.
RészletekHúsvét
2013-03-29A húsvét napjainkban a keresztények egyik legfontosabb ünnepe, a Krisztus-központú kalendárium központi főünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett.
TavaszvárásKözeledik a karácsony
2012-12-19
Hamarosan itt a karácsony, mely kiváló alkalom a a böjt utáni (mára aki...) lakomákhoz, sütéshez, főzéshez, egy kis lazuláshoz, és a családi együttlétekhez.
Már a középkorban is fontos ünnep volt a karácsony, melyhez számos hagyomány és szokás kapcsolódik: karácsonyfa, szórakozás, ajándékozás, étkezés.
Napi akcióink a főoldalon
2011-12-10Heti akciós kínálatunk mellett egyes termékeinket még kedvezőbb áron tudjuk kínálni! Ezeket a honlap főoldalán található napi akciók boxban találják!
TovábbA libamáj gasztronómiai jelentősége
2011-05-04A hízott libamáj királyi étel és Hungarikum, amely egyike a legnagyobb vonzerőknek a hazánkba látogató külföldi és persze magyarországi ínyencek számára. Olyan étek ez, melyet szinte bármely külföldi keresve keres a hazai étlapokon és amely, nem ritkán az idelátogató gourmet turizmus legfőbb mozgatója.
Az ízletes magyar libamáj szerepeÚj üzletünk a piacon
2011-04-04A Vezér-Hús baromfi kereskedés friss termékei nagyon kedveltek és népszerűek, így örömmel jelezzük minden kedves meglévő, és leendő vásárlónknak, hogy rövidesen megnyitjuk 3. boltunkat a piacon!
Legújabb baromfiboltunkA tojás hasznos tápanyagai
2011-03-10
(Részlet dr. Légrády Péter Tojás - táplálkozás - egészség című könyvéből)
A teljes tojásban kb. negyvenféle fehérje található. Sokrétű szerepük közül a két legfontosabb: a héjon és a tojáshártyákon esetleg átjutó fertőző mikrobák elpusztítása (ez a kémiai védvonal) és az összetétel, az alkotórészek minőségének stabilizálása (vegyhatás, alvadásgátlás, a tojás belső szerkezetének megóvása).
Baromfihús és vérzsírcsökkentés
2011-02-15A vérzsírok csökkentése igen nehéz feladat. Akkor a leghatásosabb, ha az egyén egyformán betartja a testmozgásra, gyógyszerezésre és diétára adott javaslatokat.
A vérzsír csökkentésérőlA baromfihús és az egészséges táplálkozás
2011-01-10A kiegyensúlyozott étrendnek meghatározó részét képezik az állati eredetű élelmiszerek, ezen belül is a húsoknak jelentős szerepük van a fehérjebevitelben.
A baromfihús és az egészségAmit a baromfihús elkészítéséről tudni kell
2010-12-02A megvásárolt, jó minőségű baromfi alapanyagból a főzés során készítünk ínycsiklandozó finomságokat egyszerű, vagy szinte művészi fogásokkal és megoldásokkal.
Baromfi elkészítése1 |